HTML

Üveghegy BLOG

Ez a blog a cseh üveggyöngyökről szól. Itt olvashatsz minderől, ami cseh gyöngy. Meg másról is :)

Friss topikok

Címkék

Archívum

2012.01.04. 14:19 Wex Trade - ÜVEGHEGY Gyöngybolt

Tényleg kell nekünk ez a blog?

Sokat gondolkodtunk, hogy szükség van-e egy blogra... Mindenkinek van már, akkor nekünk minek? Mindenkinek van már, akkor nekünk miért nincs?

Pedig tudnánk miről mesélni, hiszen már évtizedes múltunk van a saját szakmánkban a kereskedelemben. Jó pár éve nézegetjük a csehek gyöngyeit, üvegeit, Vannak érdekes történeteink, amelyek viccesek, vagy éppen szomorkásak, vannak olyanok, amiről mindenkinek eszébe jut valami, és olyanok is, amiről csak szeretnénk hinni, hogy mindenkinek ugyanaz jut róla eszébe, pedig dehogy...

Szándékaink szerint ebben a blogban fogunk megosztani olyan információkat a cseh üvegiparról, amiről Magyarországon csak kevesen tudnak, de tapasztalataink szerint a gyöngyösök körében azért lehet iránta érdeklődés.

Lehetséges, hogy olyan témákat fogunk felvetni, ami elsősorban a mi érdeklődésünk középpontjában áll az adott pillanatban, de nem jut eszünkbe megosztani a kedves olvasóval olyan témákat, amelyek számunkra természetesek, és ezért említésre sem méltóak, de számotokra korántsem ilyen egyértelmű. Éppen ezért kérdezzetek, kommentáljatok, megpróbálunk mindenre kiterjedően adni információkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wextrade.blog.hu/api/trackback/id/tr33519137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása